Jaro u babičky 
Omlouvám se za hroznou kvalitu, ale na mobil mi fotit prostě nejde; děkuji bráško za půjčení!

Jaterník podléška, v pozadí ladoňka dvoulistá.


Plicník lékařský, ladoňka dvoulistá.


Tulipán zahradní, modřenec hroznatý.


Hyacint, tulipán zahradní, modřenec hroznatý.


Modřenec hroznatý, ladoňka dvoulistá.


Sněženka podsněžník.

Komentáře

Berry 
cenzura: Jo, ty barvičky jsou překrásné :-).

Mniška: Mě to vadí, je to ostřené špatně :-D. Já se moc válet nemohla, sukýnka a bílé botičky :-p, válela jsem spíš bráškův mobil a šoupala a tahala sukýnku po zemi, ale pššš ;-). Válím se jedině v lese, na sněhu či jaře, kdy je zima, ale nejsem nemocná ;-). Jen se divím, že se osypu, protože si často lehám na bodláčí či kopřivy :-D.

pavel: Ještě jsem ji u tebe neviděla ;-).

Elisis: To si piš, že je (až na to, že poslední dva dny jsem opět vytáhla šálečku). Heleď, klidně pojedu tam k vám, tamní jaro mám nejradši ;-).

Vendy: U babičky je u 12 měsíčků (a to myslím smrtelně vážně :-)). Hlavně babička je přes rostlinky kouzelnice, když se některá rozhodne, že se jí u nás nelíbí a zvadne, jakmile dojde do babiččiné nemocnice, zdobí záhonky a jak se rozkvete ;-). Jsem ráda, že se líbí. Já na okolních zahrádkách viděla navíc fialky, u babičky taky, ale už jsem je nezvládla vyfotit...:-( Ovšem, jak se teď ochladilo, všechno se schovalo (nevím, jak u babičky, ale v bočních uličkách ano, kam se chodím kochat).

Vendy 
Berry, u babičky už to takhle kvete?
Na naší zahrádce jsem viděla první snítek modřence, jinak nic.
Moc pěkné fotky, zejména se mi líbí ta poslední.:-)

Elisis 
Tohle je jasným důkazem, že jaro už dorazilo :-) Tvé fotky přímo hýří barvami, sálá z nich příjemné teplo. Vůbec bych nepoznala kvalitu mobilu, i přesto jsou fotky moc pěkné.
Páni, já vám všem tak závidím, že už jste narazili na květiny. Dneska jsem viděla plno sněženek, ale jsou u sousedů, kteří mě nemají moc rádi. Ale zkusit je fotnout můžu, jestli mi to dovolí :D

pavel 
Krásné, tu první jsem tak před několika dny fotil.

Mniška 
Jéé, to jsou tak krásné květinové fotky! Hrozně se mi líbí. Nepřipadá mi, že byto byla nějaká špatná kvalita, naopak, jakmile jsem spatřila první fotku, hned mě obklopilo okouzlení. Už Tě úplně vidím, jak se válíš na záhoncích a pečlivě se štěluješ, jen abys měla krásné fotky :)

cenzura 
I když je to foceno mobilem, tak jsou fotky povedené a hrají pěknými jarními barvami.

Vložit komentář
Vyplňte formulář níže a přidejte váš vlastní komentář.









Vložit:
:-) :-P :-( ;-)