SOČ 
...vím, kolik je hodin.
Strašně moc, ale já si to nemůžu odpustit. Bolestivé tělo zachvátila vlna adrenalinu a euforie. Před pěti minutami jsem odeslala finální verzi ročníkovky na kontrolu. Už jen opravit, vytisknout, svázat, obhájit... :-)

Tenhle obrázek se mi na práci líbí nejvíce - volně pobíhající mufloni v Thomayerově nemocnici v Praze (od roku 2012 již není FN). Jdu se odkutálet do sladké říše. Pac a pusu :-).

Komentáře

Berry 
cenzura: Za pár minut budu mít cvičnou obhajobu v Čj, tak uvidíme.

Lucerna, Vendy¨, Elisis: Děkuji!

Tefohe: No, uvidíme ;-). Taky na tebe s tou bakalářkou myslím :-)



Elisis 
Zajímavé, jak si takoví mufloni dokážou najít místo i kolem nemocnice, nejspíš, aby taky trochu rozradostnili zdejší nemocné, kteří se jdou projít na čerstvý vzduch :-)
To je dobře, že už máš hotovou ročníkovou práci. Myslela jsem na tebe ;-)

Tefohe 
Tak to ti gratuluji! Úplně cítím, jaká úleva a radost to pro Tebe byla. Přeji Ti, ať vše dobře dopadne a Ty svou práci obhájíš! Věřím, že u Tebe to nebude problém :) Tak mufluj!

Vendy 
Tak držím palce, aby vše dobře dopadlo!
A aby sis pak užívala asi jako ti mufloni - pohoda, klídek... (a tabáček sice zpívá jedna česká skupina, ale tobě bych nechala tu pohodu a klídek;-))

Lucerna 
Mufloni odychuju, vypadaju tak bezstarostne.. :) Drzim palce aby vsetko od opravenia po obhajenie prebehlo hladko :) bezstarostne :D

cenzura 
Berry, vím, jaké to je psát SOČku a všechny trable s ní spojené. Tak snad ti toho moc v práci nezmění a ty ji budeš moct v klidu vytisknout a připravit se na obhajobu ;-).
A příště tě vyženeme spát brzo :-D:-P

Vložit komentář
Vyplňte formulář níže a přidejte váš vlastní komentář.









Vložit:
:-) :-P :-( ;-)