Lyžování 
Je focena.
Chci vám něco strašně říct, ale nevím co. Dnes jsem byla lyžovat a funguje to jako výborná terapie. Cítím na svém těle každičký sval a je mi blaze, všechny starosti jsem asi nechala na svahu nebo mě uklidnily vlastní pády při první jízdě (dejme tomu, že jsem na lyžích stála asi po 3. v životě, navíc jsem měla pauzu 2 nebo 3 roky). Pak jsem se zvedla, zaťala zuby a žádný problém. Bráška mi opakoval, že jsem strašně šikovná a poslední jízdu jsem si užívala nejvíce. Nevím, k čemu se používají hůlky a miluju lyžování bez nich, na poslední jízdu jsem si konečně troufla je odložit (stejně mi vždycky zavazí) a to byl balzám. Ta lehkost, hravost, nemyslela jsem ani na to, že při první jízdě jsem to zahrčela do lesa mezi stromky.
Poslouchám francouzskou skupinu Mozart Opera Rock a rozumím jim. To jsou balzámy. Smějte se, to je nejlepší lék na vše ;-).


Edit: Už vím, písnička, co mě uklidňuje. Od tohoto zpěváka jsme totiž před pár dny zpívali dvě písničky na křtu kamaráda a tato se mi ještě víc líbí.

Komentáře

Berry 
Cheerful Lady: Proto jsem měla v neděli opáčko ;-). A hůlky zůstaly v autě :-).

Cheerful Lady 
Úplně mi to lyžování teď chybí.. :)

Berry 
pavel: Skoro tak to bylo, to souhlasím :-).

pavel 
Když někdo z rodiny pochválí, hned se zvedne nálada a člověk je ochoten si i nos rozbít. Máš pravdu, je to krásná relaxace.

Berry 
cenzura: Kéž by... :-)

Mniška: Naše rodina na lyže vůbec není, brácha od lyžáku provozuje příležitostně snowboard (prakticky vůbec, byl naposled se mnou asi před těma 2 roky). Ale mám trpělivého tatínka, který odveze na svah, mrzne pod ním a pak odveze domů. A hodného malého brášku, který bobuje a závodí kdo s koho - lyže x boby :-). Já to taky pěkně odležela :-) - nahřívám si od včerejška bedra, mám zavázané pravé koleno (nějak mi do prava nešlo zatáčet a nohu jsem zvedala :-D) a neobuju boty, protože mám nějak otlačené kotníky :-D. Ale stálo to za to :-P.

Denie*: Určitě dobře. Já jsem na pohyb děsně levá, ale pak mi na lyžáku nikdo nevěřil, že jsem tam stála na lyžích poprvé a druhý den jsem dokonce velmi pomalinku sjela červenou sjezdovku (oblouček, výdech nádech, povzbuzení od vyučující, další oblouček a tak :-D). Strašně mě to právě chytlo a až budu "velká", pojedu do Alp na dlouhou sjezdovku zkusit curlingové lyže, viděla jsem video a to je přesně to, co mě láká a co skoro provozuju :-D.

Elisis: To je radost ze závodů s bobama, které jsem prakticky vždy díky obloučkům prohrála :-D. S tím návykem vyloženě souhlasím :-). Já měla na lyžáku jinou úsměvnou věc - nebyla jsem schopná vyjet první den na pomě a když se mi to na konci dne povedlo, všichni spolužáci mi tleskali, jak viděli to moje lopotění. Protože jsem vždycky tak v půlce sjezdovky vylítla z kolejí, pak těsně před koncem mi hodil pod lyže sníh údržbář (vyply se mi lyže jak jsem vyjela, strašně se mi omlouval a pak si dával pozor :-D) a pak jsem spadla při vystupování úplně nahoře. Když se to povedlo bez pádu, to bylo něco :-D. Jo a když jsem úplně poprvé stála na lyžích a učili jsme se stát, otáčet nohy přes nohy a tak, tak se mi ty lyže najednou rozjely (a to jsme byli pod svahem na rovince :-D), tak jsem prostě sebou švihla do závěje, protože jsem nevěděla, co mám dělat :-D. Nejvíc jsem se zapotila lopotěním k vleku, jezdila jsem na sjezdovce, od které to bylo na šířku obou sjezdovek k vleku, tak pěkně bruslit a stromečkovat, to byla makačka :-D.

Vendy: Já zimu ráda jak kdy, jsem expert, co na podzim chodí ne v podzimní bundě, ale dvou mikinách a rukavicích :-D. Miluju při jízdě hraní si s rukama a dotýkání se svahu, vím, že žiju a ten vítr. Fíha :-).

Vendy 
Vítr odfoukne všechny starosti a vyčistí hlavu. Takže se ti vůbec nedivím... já lyžovala akorát, když jsme byli se školou na lyžáku, a to už je dlouho. Nijak mi to k srdci nepřirostlo...stejně jako zima.:-(;-)

Elisis 
Na fotce celá záříš :-) Už se těším, až si zase zajedeme na lyže, hrozně mě to chytlo, je to návykové. Příjemný odpočinek, navíc si u toho i zasportuješ a pobavíš se ;-) Pamatuju si na lyžáku, když jsem udělala kotoul z většího kopečka, celá od sněhu a spolužák na mě při brždění hodil další sníh. Coby sněhulák :-) Takže ty pády poznám, a když se odepne lyže, to je teprv kondiční cvičení alá na zapocení;-)

PS: Pohodová písnička, nedivím se, že tě uklidňuje.

Denie* 
Som zvedavá, ako ja dopadnem na lyžiarskom..prvý krát na lyžiach :)

Mniška 
Jéé, věřím, že ti to dokáže pročistit hlavu a vlastně i tělo :) taky bych si chtěla zalyžovat, i když naše rodina nikdy na lyže moc nebyla. Ale mamka by mě nepustila už kvůli tomu, že mám ty věčné problémy s kolenem :-( ale hlavně, že sis to užila ty a užívej dál s úsměvem! :-)

cenzura 
To je fajn, že sis den dobře užila, po dlouhé době se dostala na lyže a mohla sis tak odpočinout ;-). Tak snad takových dní budeš mít víc a ne jen příležitostně. :-)

Vložit komentář
Vyplňte formulář níže a přidejte váš vlastní komentář.









Vložit:
:-) :-P :-( ;-)