Třešně 
Vzpomínáte na pampelišku? Tak tentokrát na exkurzi v červnu jsme fotily třešně. Přiznávám, pampeliška byla unikát a asi se mi nic takového v brzké době nepovede. Hold, každý den není posvícení. Ale jak ty byly sladké. Chodily jsme dva dny ze tří na třešně a višně, úplně černé (pravda, byly to ty plané u cesty, ale co na tom sejde). Když nás třídní šla zkontrolovat jedno odpoledne na chatku a viděla nás na posteli se špinavýma tričkama, bála se, jestli nám není ouvej. A to byla jen slast.
A nevím, jestli to Vendy udělá zase takovou radost, ale třeba to úsměv vyčaruje, takže pro Tebe :-).










Začínám se čím dál více těšit na vodu :-). Jo, pokud se chcete zasmát, jako angličtinářka dneska - známe se s upírkem asi 10 let pouze ze školních lavic, po škole spolu nikam nechodíme :-).

Komentáře

Berry 
Mniška: Tak nějak to skoro bylo ;-).

Mniška 
Tak s pěknými vlasy souhlasím...a když jsi mluvila o dryádičce s upířími sklony, představila jsem si, jak s radosti tato dryádička vysává ty malé třešínky :-)

Berry 
Vendy: No jo, to je takové interní ;-). Ji školím a ona je velice trpělivá: "Ještě jednou, mám to úplně rozmazané :-D."

Vendy 
Upírek? To je roztomilé označení...
Pózuje dobře, a má bezvadné vlasy.;-):-)

Berry 
Elisis: Taky jsme plivaly a vůbec nám to nešlo :-D.

Mniška: Právě jsi mi rozšířila slovní zásobu - už vím, co znamená dryáda a jo, je to taková malá dryádička s upírčími sklony :-). Jinak "kuji" :-).

Mniška 
Jéé, hele, Berry, máš tam nějakou dryádu, co tam trhá svou lesní svačinku! Všimla sis toho vůbec? :)

Elisis 
Čím dál víc se těším na ty teplé dny :-)
Předposlední fotka mi připomíná nějakou vílu, která si zlehka trhá višně (nebo třešně? Nikdy je nepoznám :D) do svého ranečku ;-)
Musely být úplně nacucané sluníčkem, když jsou černé jako borůvky :-P

Pamatuju si, když jsem jako malá hrála s tetou závody, kdo doplivne nejdál pecku z višně :D A když jsem se po několika plodech napila vody, ale nic se mnou nebylo :D

Berry 
Vendy: Myslím, že by to měly být třešně, na višně jsme narazily asi jen na dvou stromech (černé kyselé, mňam!). A ty třešně právě byly taky tak černé, to mě dostalo :-). My jsme provozovaly strategii přihnout si větev a kousat přímo z ní, protože očividně nikoho ty sladké plody nezajímaly a bez námahy jsme jedly ze stromu, jaké tam byly hrozny :-). A jakékoli části člověka je upírek, kterou jsem fotila i s tou pampeliškou tenkrát :-). Už mi docela ráda pózuje ;-).

Vendy 
Krásné třešinky! Vlastně višenky! Ale u višní je fakt, že čím tmavší, tím lepší - nejsou tolik kyselé a jsou vlastně i lahodné. Třešně jsou fantastické, mají spoustu betakarotenu a hlavně jsou tak moc moc dobré! Nejlepší je trhat rovnou ze stromu a jíst hned na místě.
Určitě vám bylo fajn - a fotky jsou moc pěkné, v tom mrazivém počasí přináší kousek léta - a ta vlasatá divoženka jsi patrně ty sama?;-)
Je to moc pěkná letní nadílka...

Berry 
cenzura: Já se cpu i v zimě ovocem :-D. A dneska v tělovičně jsem se vyhřívala na sluníčku :-D. Já se těším na ty jarní květinky. Nebo pořádný sníh...

LittleVampire: Nebylo, vůbec. Prapodivné :-D. Ještě jak jsme se potom napily :-D. Já sem měla dát fotky se sněhem, fakt, jak to pozoruju :-D.

LittleVampire 
:-):-)jooo, zlaté třšně zrály:D:D:D a ani nám z nich čeče nebylo blbě:D

cenzura 
Já už se tak těším na jaro a léto :-). Cpát se ovocem a vyhřívat se na příjemným slunku, ale nesmí být zase takový horko :-);-)

Vložit komentář
Vyplňte formulář níže a přidejte váš vlastní komentář.









Vložit:
:-) :-P :-( ;-)