Podzim 
Je podzim, je říjen, fouká vítr, my spadnem, z koruny stromů, dolů, na chladnou zem, kde zemřem. Snad zapomenem na den, jako listí pádem a s novým ránem vstanem, ať smutek zmizí v zapomnění...
Podzim od Anety Langerové. Tak jsem se bála, že se nebudu vídat s dětma, až sem dneska přidám fotky toho, co jsme spolu tento týden vyráběli (teda, já jen koukala na jejich šikovné ručičky). Fotky nejsou vůbec ostré a já to vím, ale dneska je mi to nějak jedno ;-).
Když něco děláte pro druhé, nějak všechno stíháte a máte radost ze života ;-). I když jsem teď flákala vás, hold zmatky září a začátku školy.
Jo, dneska začíná podzim ;-).
Tak ať žije listí a kaštany!











Komentáře

Berry 
Kdybyste se minulé pondělí pohybovali okolo 18. hodiny v parku, kam děti vyháním u naší klubovny, asi byste jeden z výrobků dostali :-). Děti totiž měly za úkol někomu udělat radost, dát mu výrobek a popovídat si. Bylo to fajn je pozorovat :-).

Elisis: Tady je teda nějaký ten týden okolo 2 stupňů, a to seš ty o hodně více na severu :-D.

Mniška: Já chci taký... Měla jsem ji vidět v úterý na předávání českých hlaviček, ale byla jsem nemocná, fňuk.

Vendy: No, když to viděl kamarád gurmán, taky se sháněl, kde je oheň, aby mohl večeřet :-))).

Vendy 
Vida, to jsou pěkné špízy, hned bych se zakousla... pěkné nápady.
Letošní podzim byl zlatý, až doposud. Už asi bohužel končí, brzy se má hodně ochladit. Škoda, škoda...

Mniška 
No, vidíš, Anetu Langerovou jsem teď viděla naživo zpívat u nás v Lovosicích tuhle ve středu. Zrovna jsem na to myslela a hned na to začnu číst Tvůj článek...:) Pékné výtvory, hned je znát, že je podzim, je to úžasné, vážně!

Elisis 
Hold podzim už je tady, a nepočká. Sice zatím sluníčko pořád hřeje, ale ta chladnější stránka roku už pomalu nastupuje. Chápu, začátky školy jsou vždycky těžké, i když já jsem jiný ročník než ty. Držím palce, ať vše zvládneš :-)
Dětem se výtvory z kaštanů moc povedly, to já jsem nikdy s těmihle kaštany, párátky a špejlemi neměla trpělivost :D

Vložit komentář
Vyplňte formulář níže a přidejte váš vlastní komentář.









Vložit:
:-) :-P :-( ;-)