Bezpečná náruč (klobouk ve křoví) 
Duben - měsíc drabble (krátká povídka o přesně 100 slovech z určitého fandomu = prostředí). Viz. http://sosaci.net/test/node/253 - klobouk ve křoví.
Fandom: James Bond
Mladá žena sebevědomě kráčela spoře osvícenou uličkou. Na první pohled jako žena příliš nevypadala. Její dlouhé lesklé oříškově hnědé vlasy byly schovány pod pánským kloboukem a celá postava zahalena do černého pláště. U branky živého plotu se opatrně rozhlédla. „Jamesi,“ znělo tichou nocí.
„Ano drahá?“
„Ach Jamesi!“ Žena se vrhla okolo krku Jamese. „Mám strach…“
„Zde jsme v bezpečí. Nachystal jsem martini.“
„Ach Jamesi…“ Žena odhodila klobouk a tímto gestem osvobodila své vlasy. „Velice se těším na tvé martini.“ V objetí kráčeli do apartmánu, kde ji James osvobodil z kabátu, podal martini a společně si připili před společnou dlouhou nocí.


Komentáře

Petra 
Tak to je dost dobrý :D

Elisis 
Souhlasím s Vendy, hodilo by se to spíše na double drubble, abych věděla pokračování, co měli v plánu :D

Vendy 
Sto slov by se mělo rozšířit, takhle nevím, co bylo dál... (I když si to můžu domyslet, muhehe... Jenže, taky mimo očekávaných hrátek mohlo do pokoje vtrhnout přepadové komando, mohl tam vletět hozený míč, který rozbije vzácný lustr po babičce Jamese, mohlo se spustit zemětřesení a venku déšť živých žab, mohly se rozrazit dveře a ve dveřích se objevit Jamesova bejvalka s pistolí v ruce...
Ale to už se nedozvíme díky drabblu a omezenému počtu sto slov, hrome...:-)

Mniška 
Heh, originální na téma klobouk ve křoví :D

pavel 
Taky jsem se s drabble nikdy nesetkal. To je sto slov na námět filmu?

Vložit komentář
Vyplňte formulář níže a přidejte váš vlastní komentář.









Vložit:
:-) :-P :-( ;-)