Pro Mooony - Nová práce (perličky) 
Říká se: "to nejlepší nakonec". Mno, nevím, jestli toto bude to nejlepší, ale takové zajímavosti.:-)
Tohle je moje zatím nejdelší dílo a myslím, že jen tak ho něco nepřekoná. Mělo 15 dílů, které vyšly na 12 stran ve wordu. První díl byl "vydán" 14.3.2009 a poslední 5.11.2009 - takže jsem to psala necelých 9 měsíců :-). No prostě tohle dílo jsem obrazně porodila :-P.
Dost technických záležitostí, k faktům :-). Měla to být povídka na přání, a to, že se z toho vyvrbila povídka na 15 dílů plánované nebylo, maximálně jeden, možná dva. Zadání bylo - nějaký šílený vědec a vědkyně se dají dohromady. Jestli se mi to povedlo, musíte posoudit vy.
Jméno Richard Prak mi vymyslel jeden zdroj, kterému děkuju, protože se mi moc líbí a mě žádné nenapadalo (nevím, jestli ho můžu jmenovat:-(). Když ve 4.dílu Valérie vypráví svůj příběh, původně měl jinou pointu - anorexii a ne sebeuzavření. Mooony si to přečetla, ostatní to číst nemusí, protože to bylo moc depresivní. Francouzská jména jsem se snažila vymyslet sama, proto se omlouvám, pokud francouzsky nezní.
S tímto dílem jsem srostla, je mi dost blízké (vy co občas píšete mě asi chápete). Těžko se mi s ním loučilo, ale už se to netýkalo moc názvu a konce hold přichází. Ale s konci přichází nové začátky. Co na závěr? Pokud vás něco zajímá, napište, mě už nic nenapadá.

Věnování:
Mooony - jsem ráda, že se ti to aspoň trošku líbilo, i když vidím zpětně, kolik much to má :-(. Ale psala jsem to pro tebe a... Zkrátka doufám, že potěšilo.:-)
Tajný zdroj - dík za to jméno, fakt jo :-).
Cenzura - ke konci si sice už jen schvaloval, ale i tak ti patří dík :-).

Komentáře

Cenzura 
Ono ani nešlo měnit, protože to bylo výborné a kdybych něco změnil, tak by to mohlo ovlivnit celý děj.. třeba :-)

Vložit komentář
Vyplňte formulář níže a přidejte váš vlastní komentář.









Vložit:
:-) :-P :-( ;-)