PřF: N-FY ABF (3. semestr)

Opožděné zazelenání bylo kvůli exkurze a následné eseje na závěr zkouškového.

PřF:Bi7171 Biotechnologické exkurze – tento předmět jsme si daly se spolužačkou jen proto, abychom měly pocit, že máme něco spolu. Nakonec jsem ale ráda – mohla jsem vidět 4 firmy (vlastně v jeden den to byly 3 v 1), možnosti práce a tak nějak se přesvědčit o tom, co chci, že to není pominutí mysli. Pro fyziky je to asi zbytečné, ale pro biology/biochemiky/biofyziky v pravém slova smyslu si myslím, že to je velmi přínosné – kam jít na bakalářku/diplomku, jaké jsou možnosti po práci, spolupráce na doktorských studiích atd. Zápočet za 100% docházku a esej/motivační dopis.

PřF:F5700 Komunikační dovednosti pro vědy o živé přírodě – na předmět jsme chodili ve čtyřech – tři studenti apl. biofyziky a jeden doktorandský kamarád. Udělali jsme si ho na míru – první hodinu si řekli, jak by prezentace měla vypadat, pak ji měl vyučující a 4 hodiny každý z nás. Nanečisto jsme odprezentovali základ diplomky, poctivě rozebrali co a jak upravit a bylo to velmi přínosné. Rozpitvali jsem téměř každé slovo, ujišťovali se, že téma bylo vysvětleno srozumitelně (navzájem už svá témata odborně neznáme). Nejpřínosnější věc semestru.

PřF:F7790 Seminář z biofyziky a biofyzikální chemie – viz minulé semestry.

PřF:F9760K Diplomová práce 3 – mám hotovou (kromě asi 5 %) praktickou část! Dokonce jsem byla na dvou měřeních dobrovolníků a v rámci praxe jsem viděla měření i pacientů.

PdF:FJ1028 Kurz francouzského jazyka online – viz minulý semestr.

PdF:ONLINE_A Angličtina Online – viz minulý semestr.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.