(Ne)malé radosti ‪#‎32

  1. Dětská paní doktorka A.
  2. Z KomTru: “Jsem hrdá na Tvůj pokrok. Přišlas, aby ses naučila mluvit a neměla problémy u státnic. A nyní nemáš problém nám vykládat i o odborných věcech.”
  3. Jen tak. I když smutno, tak je mi dobře. Mám slova písně, o kterou jsem prosila, i s akordy, a bonusem jsem dostala příběh.
  4. Dokončeno. Odevzdáno elektronicky, odevzdáno vytištěno, známo jméno oponenta. Slavíme zahradničením.
  5. Moc důležitý zápočet.
  6. Tohle byl tak požehnaný, plný a výborný den, jako dlouho ne. A večer zakončeno Helanem 🙂
  7. Učení na zahradě.

(ne)male radosti 32

Kdybych vám měla co nejkratčeji vysvětlit, co jsem dělala, použiji tuto fotku. Podobné snímky jsem dělala v mikroskopu na vyrobených schodištích a v počítačovém programu jsem měřila, jaká by mohla být mezi nimi hloubka. Díky ostření (tady si to představte, že když ostřím na nejnižší a nejvyšší nápis, ostrost bude vyhodnocena jinak – a z toho lze odečíst hloubka odsunutí vrchního nápisu).

Příspěvek byl publikován v rubrice O mně a blogu a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „(Ne)malé radosti ‪#‎32

  1. Gratuluji k odevzdání! Ty sis nechala tisknout jednu verzi pro sebe, nebo musíte mít tři? A to je tištěné v Knihovničce?:)
    Mluvit, a navíc o odborných věcech, bych taky chtěla umět. Obdivuju tě!

    • Děkuji 🙂 Nikdo nám nebyl schopen říct, jak verze putují (pořád jsem si nezvykla po třech letech, že fyzika je stát ve státě), a chtěla jsem mít jistotu, že jedna vedoucímu zůstane. A až on mi vysvětlil, že on by si pak tu verzi nechal a oponent by ji dal do knihovny, ale že takhle je to lepší, protože zůstane i oponentovi a on tu jednu dá pak do knihovny.
      Ano, je – jaks to poznala? Krásný tisk, barevné obrázky plné barev tak, že se v tom dá vyznat – což je pro mou práci velmi důležité. A nejlepší cena v celém Brně (počítala jsem 4 agentury). Vliv ale asi mělo velké množství barevných stran (polovina), na které jsme dostala slevu 30 % na vazbu.
      Neumím to, učím se. Pomalu 😉

      • No, jedna spolužačka si to tam taky nechávala tisknout a tak mi to bylo (ty desky) povědomé:) Je fakt, že měla mnohem lepší papír než já… na druhou stranu jsem se furt nerozhodla, jestli se mi ty vyloženě knižní desky na bakalářku hodí, nebo jestli se mi víc líbí takové ty “formálnější”:D

        • V kvalitě desek jsem nepoznala oproti kamarádce rozdíl, nápisy na hřbetu jsou volitelné za příplatek – z toho, jak jsem viděla závěrečné práce v knihovně, mi to přišlo praktičtější 😉 (a s ohledem na svého vedoucího, až si to založí :-D)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.