Dárek ke 4. narozeninám blogu

Možná si někdo v minulém článku všiml, že jsem si posteskla po slíbeném dortu. Mé postesknutí na reakci nenechalo dlouho čekat a minulé pondělí jsem se dortu dočkala.

Jeden z dílků patří blogu a pomyslně také vám, čtenářům, protože slavíme všichni. A kromě dortu bloček dostává i druhý pomyslný dárek, který jsem avizovala – překlopení na jiný redakční systém. Proto prosím omluvte prozatímní absenci designu, barevného záhlaví a těch dalších věcí, kterým nerozumím, vše postupem času přijde, stejně jako staré články a komentáře. Já nebo tatínek, komu čas dovolí, budeme po chvílích kopírovat a budu přidávat i nové věci, až se tady s tím naučím zacházet 🙂

Tak příjemné slavení přeji!

dort pro čtenáře

 

Příspěvek byl publikován v rubrice O mně a blogu a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

8 komentářů u „Dárek ke 4. narozeninám blogu

  1. Gratuluji k těm 4 letům. Moje blogování bude mít v srpnu 5 let- tedy pokud se dožiji.
    Přeji ti, aby se ti na tomto blogu dařilo. Ono někdy méně bývá více. Hlavně, že je to čitelné
    a dají se případně dávat obrázky. Ten dort vypadá lákavě.

  2. Roky ubehnu ako voda… 🙂 Gratulujem k tolkemu casu stravenemu so svojim blogom a jeho citatelmi. Inspiracia a krasne clanky nez idu stale vo vedsiom pocte :).
    Dorticka vypada velmi lakavo :D. Urcite bola mnam ! 😀

  3. Milé dámy, děkuji velice 🙂
    Ruža z Moravy: Byl výtečný (nejen proto, že jsem ho nemusela dělat já ;-)). Gratuluji i k tvým blogovým úspěchům 🙂
    Luné: Díky za ozvání a že vím, kde tě hledat 😉 Děkuji 🙂
    Lucerna: Nejvíc si ten vyložený úprk času uvědomuji na své školní docházce… To tedy byla, tak se alespoň dělím obrázkově .

  4. Ještě jednou vše nejlepší k těm krásným čtyř rokům, jistě se tady sejdeme i za další a další roky 😉 Dortík musel být lahodný, ale asi ne pro mě, já pudink nejím 😀 Hlavní je, že Tobě chutnal 🙂
    Mimochodem, co to, že se to tady tak změnilo? Přelétla jsi na jinou stránku? 🙂

  5. No, já koukám, že to tu máš nějaké nové a navíc mi přišlo divné, že i když Tě mám v bloglovinu, neukázaly se mi tam Tvé nové příspěvky. Ještěže jsem se v tomhle případě rozhodla mu nedůvěřovat a přijít i bez jeho pozvánky 🙂
    Prosím Tě, kdy ta oslava bude? A kde? Hodláš to uspořádat nějak šikovně, aby se mohlo sjet více lidíz republiky? Na ten dort mám chuť, tak doufám, že na té oslavě bude také 😀
    Každopádně přeji vše nejlepší. A snad blog ten dort nezbaštil sám! 😀 Stále tolik a třeba i více čtenářů, hlavně, ať jsou Ti věrní a Ty jim. Ať Ti to pořád tak skvěle píše! A ať Tě blog nezlobí! 🙂 Vše nej!

  6. Elisis: Ne, jen redakční systém (stejná adresa, ale jiný systém pro vkládání příspěvků a jejich správu). Děkuji :-).

    Mniška: A není bloglovin nějak fixovaný na blog.cz? Nevím, neznám to, jen nápad 😀 Hehe, že bych k pátému výročí něco takového spáchala? Nechám si to těch pár měsíců projít hlavou 😀 (teď stejně nemám na nic čas kvůli maturity :-() Děkuji!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.