Z prázdnin

Pár foteček z mé poslední prázdninové toulky. O prázdninách bylo tolik nápadů na články a s příchodem školy jako by zhaslo. Ne, že by nápady nebyly, ale není ta chuť. Strašák škola zabral dokonale, jako za těch moc let, co školu navštěvuju, ještě nikdy. Sebral úsměv, náladu a sluníčko zalezlo. Najednou se mi nich nechce. Chci to mít za sebou… Ale počkám si…
K těm fotkám, jsou 4. Připadá mi, že nejsou tak dobré jako jindy. Už dlouho jsem nevyfotila nic pěkného, zlobí mě to. Tak aspoň toto. Není vždy jako o posvícení, ne? ;-) Já na vás nezapomněla, kamarádi drazí.

z prazdnin

Krásně rudé šípky, až praskají. Keře jimi byly obsypány jedna radost.

z prazdnin2

Ostatně jako jde vidět tu. Čekanka čeká u cesty, jen nevím, na koho. Každopádně káva z jejích kořenů mi chutná. A ten šípek ji asi chrání, co já vím. Líbilo se mi to.

z prazdnin3

Jediný pohled, kde není vidět tolik města, ale arboretum. Změť všech možných i nemožných druhů stromů, uvnitř jsem nikdy nebyla. Přesto z výšky se tam koukám často.

z prazdnin 4

A bližší pohled.

Toto prostředí mám ráda. S hlavou plnou myšlenek jsem se šla toulat, trhat květiny do herbáře (už zase, abych ho měla eňo ňuňo) a zázrakem jsem měla foťák. Čekala jsem, kdy mě stihne bouřka a ono nic. Taky mám krásnou dvojičku břízek, na ty si počkejte ve spojitosti s jiným článkem, možná vím jakým :-). Ale, žádné sliby, jinak by byly chyby. Mějte se ;-). Já jdu hledat učebnice a sešity na zítřek….

Příspěvek byl publikován v rubrice Fotím a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „Z prázdnin

  1. hezký výhled… šípky jsem na Slánské hoře taky fotil, ale moc se mi nepovedly… loni jsem jich i pár, když přešly mrazíkem natrhal na čas, ale nakonec jsem ho musel vypít sám, nikdo ho nechtěl 🙁
    hezký den

  2. No, máte to tam hezký, taky jsem se včera šla toulat, protože doma to bylo k nevydržení. Moje starší sestra si (konečně) našla kluka, a všechno se teď v naší rodině točí kolem něj. Nevím, kde vzal tvrzení, že zpívá dobře, každopádně si to myslí, natáčí videa, kde hrsje na kytaru a jsou příšerný. No, a to jsem už fakt nemohla poslouchat. Ani jsem nevěděla, že je to kolem Mokré tak krásný. Ale u vás to teda podle fotek taky nemá chybu 🙂 Fotky se povedly, tak nepovídej, že ne 🙂 Btw. Mohla bych si tě přidat do oblíbených? Měla jsem to udělat už dávno, ale nějak se k tomu pořád nemám 🙂

  3. Fotky jsou hezké, jen škoda, že (teda vypadá to tak) ti nesvítilo sluníčko, fotky by ozářily a byly hned barevnější a veselejší… Nebo bych aspon zkusila nějak přidat barvičky. Jinak děkuju a nemáš co závidět! FAkt!

  4. Šípky jsou stejně vděčné na focení jako jeřabiny. Ta červená barva už hezky podzimně pomrkává a říká, že jaro už je dávno pryč a babí léto ještě nekončí.
    Dívám se na arboretum – není to v Brně? Odkud jsi to fotila?
    P.S. líbí se mi tvoje popisky pod fotkama, ty textíky pěkně fotky dolaďují.
    Máš ráda šípkový čaj?:-)

  5. Asi to bude tou školou. Já jsem oplývala nápady na povídky a tak a najednou – Bum!!
    Všechno pryč. Jak jsi psala, z hlavy se vše vykouřilo. Doufejme, že třeba ten náš múzák přijde a osvobodí nás ze strašného útisku školy a dovolí nám znovu otevřít bránu do tajemství inspirace……

  6. Berry: konečně dám zadost slušnosti a chci ti říct, že jsem tvůj blog umístila do mého seznamu zajímavých blogů (už se na to chystám dlouho a vždycky zapomenu.)
    V tom seznamu jsou shromážděny blogy, které se něčím vymykají průměru tolik odsuzovaných blogů ve stylu obíhání esbének, vypatlátorů a pixelek. (Pixelky by mi ani tolik nevadily, ale ty vypatlátory ano.)
    Takže snažila jsem se tam dát blogy originální a osobité, některé velmi kvalitní, některé méně, ale vždy vybočující. (Koneckonců, názor na kvalitu se může různit.)
    Kdybys byla proti, měla námitky, napiš prosím do komentáře pod článkem Ulítlé a mladé – adresa je: Galeriana.blog.cz
    Doufám že nebudeš proti!:-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.