Foťák

Plním slib starý x měsíců, jdu vložit jedny fotky. Nejdřív jsem tu věc musela nafotit. Jde o ruční foťák, který jsme vyráběli na Říjnovce (už tak dávno?!). Psala jsem, jak si věci popisuju, dala tu fotku lepidla a slíbila foťák. Tak tady je, kamarád.

Upozornění!
Tohle jsou asi nejrozmazanější fotky, které tu dávám. Fotila jsem to takhle večer (moje hloupost, ale já to sem už chtěla dát :-() a vypadalo to ostře. PC mi odhalil, že se mýlím. Pokud byste něco nemohli přečíst, napište, upřesním.

fotak1 fotak2 fotak3 fotak4 fotak5 fotak6

P. S. Tu povídku z tábora sem nakonec nedám. Přijde mi dost osobní vzhledem k lidem, kteří se tam jako postavy vyskytují (dostali jsme každý den zadané, co se má stát a měli omezení 5 – 10 vět na situaci, hrdiny byli lidé z oddílu). Proto se vrhám na zamyšlení, baletku apod.

Příspěvek byl publikován v rubrice Fotím a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „Foťák

  1. To je zcela neobyčejný foťák originál, jedinečný svým vzhledem, designem a ruční výrobou. Tento kousek bys mohla uvrhnout do víru aukcí a kdo ví, třeba bude jednou ohodnocen jako zcela vzácný umělecký kus:-)
    (trochu přeháním, já vím, ale mně se ten výtvor líbí, dobré nápisy, zajímavé citace!)
    P.S.k té básničce jsem ti napsala odpověď, když to shrnu do jedné věty – můžeš si ji klidně zkopčit, jestli se ti líbí!:-)

  2. Jůůůů, ten je hůůůstej. Jen jedna zvídavá otázka: Co je na něm napsáno z té zadní stránky?
    Asi napíšu Ježíškovi, abych taky takový dostala….XD
    Muhehehhehhe

  3. Krabička je hezká a já taky občas na něco zapomenu a fotím to večer a stojí to za prd. Ale tyhle fotky jsou ještě docela dobré 😉

    • Zkoušela jsem jednu hned po výrobě, ale byla naprosto rozmazaná po složitém vyvolání (které jsem nedělala já). Náš kamaráíd specialista říkal, že jsme měli asi tvrdou vodu z potoka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.