Jste úžasní – úsměv

Na blogu Vendy byl odkaz na jedno video a ona sama mi ho doporučila. Dnes jsem se na něj konečně podívala a je opravdu úžasné. Úsměv je dokonalá věc. A díky tomuto videu si kladu otázku, proč se my sami neusmíváme? Nebo proč nepochválíme někoho jiného? No, koukněte, pochopíte, jak to myslím. Video je tady – Vy jste úžasní. Úsměv je fakt skvělá věc – díky Vendy!

Příspěvek byl publikován v rubrice Videa, písničky... a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „Jste úžasní – úsměv

  1. musím říct, že je to s lidmi v Čechách lepší. když jsem po revoluci opět navštívil Čechy, mohl jsem snadno rozpoznat na ulici kdo je Čech a kdo cizinec, domácí pohledy k zemi a zřídka kdy nějaký pokus o úsměv. takže jsou už na dobré cestě.:D
    ale úsměv neznamená vždycky úsměv, například Američané ho mají jako předepsaný, nebývá často od srdce.

  2. S radostí vidím, že video se ujalo. Zaslouží si to, protože není úsměv jako úsměv a ten borec lidem neříkal jen prázdné lichotky, ale vyhmátl to, co je vážně potěší. A říkal to proto, aby se cítili líp, aby měli pocit, že je někdo vidí a vnímá a že nejsou jen loutky pochodující do práce a z práce…(A vím že je to jen film, ale film s úžasnou myšlenkou, takže dík že jsi to poslala dál.)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.