Bez nadpisu

Nechce se mi vymýšlet. Asi to bude bezduché. Jako můj mozek. Proč se v květnu ve škole musí všichni zbláznit? Protože jsou maturity a uzavírání známek. Pálí mě oči ze zírání střídavě do PC a sešitů.

Nedaří se mi určit pár kytek a nutně je do herbáře potřebuju. Potřebuju nastylovat a naprogramovat stránky v XHTML a CSS. Potřebuju sednout a poshánět info na exkurzi. Chci si odpočinou. Chci jít ven, lehnout si do trávy a pást ovečky na obloze a jeden den nic nedělat. Ne nudit se, to já neznám, ale číst si, dělat co mě baví.

Chci fotit, jak všechno rozkvétá a nemazat fotky z důvodu, že je všechno rozmazané. Chci dopsat baletku, Už aby to bylo za mnou (skoro dopsaný další díl), napsat zamyšlení.
Chci, aby mi odpověděli z blog.cz, proč nám s Elisis nejede heslo a proč se nemůžeme na blog dostat ani heslo změnit.

Chci toho po životě moc, já vím. Ale nemám květen ráda kvůli školy. Potřebuju toho hodně udělat, ale nemám čas. A přesto ho mám pořád stejně…

Aspoň jedno pozitivum – dneska nepršelo, byl den maminek (co jste udělali svým maminkám vy?) a objevila jsem dvě suprové zpěvačky. Marie Digby – skvěle hraje na klavír a kytaru a dává na net svoje vlastní nazpívané písničky nebo písničky, které přezpívala a původně jsou od jiných skupin nebo zpěváků.

Vanessa Carlton – hraje bezvadně na klavír. Její obličej od někud znám, možná z nějakého filmu. Časem na to přijdu. Ale líbí se mi její vyhrávky na klavíru.

A poslední sdělení? Dobrou noc ;-). Mějte se, nezlobte a já snad brzo ožiju.

Příspěvek byl publikován v rubrice O mně a blogu a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

3 komentáře u „Bez nadpisu

  1. Taky si někdy říkám,že toho chceme po životě moc.Ale zdá se mi nefér,sedět doma a udělat všechno co musím,když venku se všechno probouzí a my všechno zameškáváme.Ale je pravda,že teď není venku moc hezky,nevím jak u tebe.Prostě škola-základ života,co naděláme.Kouknu na mail,jestli už napsali,když tak se ozvu.Pa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.