Simple Plan – Perfect

Jupí, naučila jsem se vkládat odkazy. To nic, to jen radost. A teď už článek, kvůli kterého vznikla tato radost.

Na tuto písničku jsem narazila ani nevím kdy. Simple Plan jsem znala jen pdle písničky Welcome tu my life (kterou zná hodně lidí), ale blíže jsem skupinu neposlouchala. Název mi byl povědomý i podle toho, že je poslouchá dost lidí, ale já mám pořád odlišný styl hudby. No a jednou se tak procházím po blozích a na nějakém jsem ji našla.

Okamžitě mě oslovila textem, tak jsem si ji pustila a nelitovala.

Víte, nikdo z nás nebyl, není a nikdy nebude dokonalý (perfect). Nemůžeme to na to svádět, protože ze sebe můžeme dostat maximum. Ale nikdy to nebude na 100%. Uvědomme si to. Můžeme být skvělí, úžasní, vyjímeční, ale nikdy ne dokonalí. Vždycky máme své chyby a je důležité si je uvědomit.

Co dodat. Sice nemůžeme být dokonalý, ale snažit se můžeme pořád. Na to je důležité také nezapomínat. Vzpomeňte si na toto, až budete chtít někoho kritizovat za věc, nad kterou strávil opravdu hodně času…

Video je zde. A text.

Příspěvek byl publikován v rubrice Videa, písničky... a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Simple Plan – Perfect

  1. Simply Plan jsem objevila náhodou, když jsem sháněla písničku Addicted (jeden z klipů o Jane Eyre). Protože jsem neznala autora, tak se mi vynořilo několik verzí, jedna z nich od SP. Časem se mi i zalíbila, mají dobrý odpich.
    Díky za komentáře k Janě Eyrové, jestli můžu dát tip, tak seriál se dá stáhnout na Uložto nebo na Youtube – tam však jede jen v angličtině. Já to viděla s titulky a :-)doporučuji, fakt krása.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.