Když někdo trošku nestíhá…

Ano ano, je to tak. Někteří ví a kdo neví, domyslí. Moc teď nestíhám, hlavně tento týden byl více než náročný. Škola, kroužky a mé dojíždění (když mi teď mimořádně trvá cesta domů o půl hodiny déle, jde to poznat). Jsem unavená a nechce se mi nic dělat. Nemám ani moc náladu, ale tenhle týden je pro mě nadějný. Třída dnes odjížděla na lyžák a i když budu muset dělat nějaký projekt, snad si trochu odpočinu.

Vrátila jsem se z “rádcáku” – taková úžasná věc pro lidi jako já (ještě napsat zpětnou vazbu, bojím bojím, že z toho vznikne slohovka :-P). To je zase zážitků, áchjo. Už potřebuju prázdniny a letní tábor. Ale dost plánování dopředu, zpět do reálu.

Jdu napsat zpětnou vazbu, možná zbude chuť a nálada na něco jiného. Jenže musím dát dohromady materiály do časopisu (nelcasojkova.blog.cz). Tak já jdu “makat” ;-). Snad co nejdřív zase něco přidám.

P.S. zase fotečka, když už nic. Ta je z letního tábora, když už se na něj tak těším. Líbí se mi, nazvala jsem si ji zelenou džunglí ;-).

kdyz nekdo nestiha

Příspěvek byl publikován v rubrice Fotím a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Když někdo trošku nestíhá…

  1. Já to znám 🙂 Taky místy opravdu nestíhám, ale jsou dny, kdy nevím co dělat nebo co dělat dřív 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.