Jeden normální život

Tenhle klip mi už kdysi dávno doporučil, spíš poslal mejlem taťka. Strašně se mi líbí a nevím, co víc. Jestli hudba nebo klip. Psát budu spíše o tom klipu. To, že je dokonale zpracovaný, o tom se asi bavit nemusíme, protože je to fakt bomba. Mě zaujala hodně ta myšlenka klipu.

Taky bych chtěla na konci svého života mít kazetu nebo DVD, které bych si pustila a byly by tam hlavní body mého života. Musí to být úžasné se podívat zpátky na celý svůj život, vůbec mít tu možnost. Ještě lepší by bylo si ji pouštět v průběhu života. Zasmát se starým chybám, poučit se z nich a žít dál. Uvědomit si, jak je život křehký a každý den prožívat na plno. Takové nahrávky si navzájem půjčovat a podívat se na životy blízkých. Takové novodobé filmy, za které by se nemuselo platit.

Každý život je něčím vyjímečný. Je takový, jak si ho prožijeme. Nikdo jiný nemůže posoudit, jaký byl. To musíme hlavně my, jestli jsme v něm byli šťastní. Protože naše životy jsou jedinečné.

klip: Jeden normální život, animace
píseň: Neil Young – Old Man
slova: Neil Young – Old Man

Příspěvek byl publikován v rubrice Videa, písničky... a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.