I’ll Be Home for Christmas

A je to tady – Vánoce, Štědrý den. Pomalu začnou z obchodních domů sundávat reklamy, urychleně změní na Silvestrovskou nabídku, potom vše zlevní na povánoční slevy a pak vyvěsí reklamy na Velikonoce. Že příliš předbíhám? Možná, to všechno bude tak, na konci ledna? Těžko říct, asi je to nadsázka, ale…

Dnes je Štědrý den. V plno domácnostech se zabíjí kapr, chystá bramborový salát, někteří nadšenci možná shání poslední dárky. Těší se, že se sejdou celá rodina u večerního slavnostního stolu. My Vánoce nějak, nebereme. Ale vždy jsem se těšila, že je volno, jsme všichni spolu a koukáme na pohádky a cpeme se dobrotama. Pohoda, klid. Letos už ne.

O tom psát nechci. Chci psát o této písničce, ale s ní se mi toto všechno vybaví. Budu doma na Vánoce – její název. Kdo mě trochu zná, tak úpí, protože si ji pouštím někdy od září nebo tak nějak, jak jsem ji objevila. Je od mé oblíbené pop-country skupiny a ještě víc se mi líbí, že je bez doprovodu nástrojů. Nemohla jsem se dočkat, až ji sem budu moct přidat.

Jenže se svou aktuální náladou ani moc nevím, co k ní psát. Asi jen, že přeji pěkné Vánoční svátky, spoustu lásky, klidu, pohody, dobrého jídla a pohádek a písniček. Užívejte si volna a závěr roku 2009.
Rascal Flatts – I’ll Be Home for Christmas

Příspěvek byl publikován v rubrice Videa, písničky... a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.