Zima přichází

Pěkný večer přeji. Máme tady prosinec a jelikož sníh ne a ne, přivoláme ho aspoň zimním designem..Teda barvičkama, no.
Co jsem chtěla :-). Nic, jen tak napsat, ono je to fajn sednout a mít možnost někam psát své názory. Taková svoboda. Tak k věci :-).

Blíží se nám Vánoce – svátky klidu, míry, pohody a relaxace. Já Vánoce nemám moc ráda. Jediný, co na nich mám ráda, jsou pohádky a volno. Jinak je to strašná komerce a sice se tvrdí, že to má i jiný význam, ale mi se moc nezdá.

Chtěla bych se podělit o jeden citát. Našla jsem ho při pouštění jedné oblíbené písničky, je od Michaela Jacksona: Ve světě plném nenávisti se musíme ještě odvážit doufat.

Proč Vánoce nejsou o naději? Možná jsou, ale na kolik? Všude kolem nás jsou reklamní letáky, jak si musíme nakoupit stromeček, vánoční ozdoby, horu dárků, u toho reklamy na půjčky a mohli bychom pokračovat. Možná si zajdeme do nějakého kostela ze zvyku na půlnoční a to je všechno. Dáme si štědrovečerní večeři, rozbalíme dárky, užijeme Silvestr a pak hurá zpátky do toho kolotoče.

Jiný scénář? Existuje, ale kolik lidí ho má jiný?

Víte co, já to dorozproberu jindy, pokud by vás zajímal můj názor. Tak mi to prosím dejte vědět pokud možno do Vánoc, nebudu psát Vánoční článek na jaře…

A dám sem fotečku, i když není zimní. Líbí se mi, je z jednoho mi blízkého místa a… Můžu dodat jen: naděje. Tady a teď…

Smějte se, jde to vždy lépe s úsměvem než hněvem…;-)

zima prichazi

Příspěvek byl publikován v rubrice Fotím a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.