Vlk hvězdou (reportáž)

Před několika dny se stala velice zajímavá událost při které ale naštěstí byla naše reportérka Karkulka a donesla spoustu podkladů pro naše noviny “Jejda!”.

Bylo možno vidět vlka, jak tancuje s hercem, který hraje ve známém filmu Tanec s vlkem. Karkulka se vlka tedy ptala, zda točí pokračování filmu Tanec s vlkem 2.

Vlk Arnold (23) nám dal ale zápornou odpověď: „Víte, s mým dobrým kamarádem profesionálním tanečníkem Brambůrkem (25), rádi sledujeme soutěž Animal-dance. A Brambůrek mě přemluvil, ať se tam přihlásím. A mezi dvanáct nejlepších zvířat mě vzali, tak mě Brambůrek trénuje.“

Dále nám prozradil, že se motivuje známým citátem Bajaji, který řekl: „Přišel jsem, viděl jsem a zvítězil jsem.“. Arnold chce dokázat, že vlci dokáží na své neohrabané nohy pěkně našlapovat. Jeden z našich utajených zdrojů vlka nadále sleduje a řekl nám, že nejlépe mu jde Tango a nejhůře Jive – u něj až moc „dupe“.

Bylo by zajímavé, kdyby vlk zvítězil např. nad Rusalkou, vílou Amálkou či jinými nominovanými v Animal-dance.

Necháme se tedy překvapit a první díl začíná dne 11.11.2007 v 20 hodin večer na ŽT1 pod názvem Animal-dance aneb A přece se točí…

Příspěvek byl publikován v rubrice Povídky, příběhy... a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.