(Ne)malé radosti #‎57

  1. Splněna zázvorová chuť – v menze jsem si dala robi maso na zázvoru.
  2. Modlitební chvilka s 5 raubíři, kdy mě dostal T., který se snaží vzorně číst v první třídě.
  3. Zvládnutý zápočet z latiny. Skákání po ulici a vyhýbání se rozpouštějící jinovatce, která kapala ze střech. Překrásný den. Hrdost a vděčnost, že studuju fyziku po Science slumu a vděčnost za postel. Nákup 10 kg vitamínů, hlavně zázvoru!
  4. Zprávování. Ranních pár minut s (m)Lékárníkem, sníh, umytí vlasů, žemlovka k obědu a návštěva u M. s překvapením v podobě Š.
  5. Strašně mě potěšilo, a zároveň rozhodilo, jak se mé znalosti začínají projevovat v praxi. O NMR se mi zdá a můj sešit je překrásně barevný, když jsem pomáhala mamince uklízet, rozvíjela jsem otázku, jak funguje přístroj vyhodnocující CRP a v neposlední řadě při zatahování kotníku jsem řešila, který z mnoha způsobů obvazování použít. Matrace v mlékárenské výrobě.
  6. Lienočka má radost! Procházka a vnímané požehnání. Den volna.
  7. Povedlo se! (měla jsem příběh v rádiu v rámci bohoslužby – archív rádia Vltava (ve středu ho tu budete mít ve psané podobě)) Usměvavý krásný den, pomalovaný sešit, ryba k obědu a naložení zázvoru. Kamarádi ze Zélandu dali vědět, že po zemětřesení jsou OK. Už se jen těším na skype s D.! (haha, za poslední dva měsíce tu mluvím o pěti různých D. a nečísluju, takže nikdy nevíte, který/á D. to je :-D)

nemaleradosti57_1

Den volna!

nemaleradosti57_2

Je to trapné, ale… Chybělo mi to, ani jsem nevěřila, jak mě dneska bavilo si pořádně započítat (!).

Zkrátka blaho…

2 komentáře u „(Ne)malé radosti #‎57

  1. Jaký byl Science Slum? Já na dvou byla minulý semestr (protože byl v rámci Brněnského lunaparku i jeden takový menší…), ale letos mi to kvůli večerní přednášce ve středu nevyšlo:(

    • No, odešla jsem o přestávce, protože jsem byla fakt utahaná a představa dvacet minut čekat a pak ještě hodina, to bych nedala 🙁
      Ale jinak super, byla jsem poprvé. Na jaře zase bude 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.