(Ne)malé radosti #‎45

  1. Sama jsem suplovala workshop zdravovědy.
  2. Umím drhat!
  3. Středověký tanec se nám povedl (první jsme zkopírovali díky Internetu a za hodinu se jej nadrtily s tetou Bětkou a 6 slečnami) – ve verzi na kněžských slavnostech Hornice 2017 (;-)); bosá s mašlí ve vlasech jsem se vžila do “juch” verze španělské cikánky, která se mi zalíbila.
  4. Polévka na puťáčku se nám s tetou Pavlou moc povedla a všem chutnala, výlet se nám velmi líbil, přestože usínání bylo takové. Ne děsivé. Ale. Jinak krásné.
  5. Pevnost Cornštejn alá Boyard. A komická vložka před spaním, kterak jsem lezla do hamaky v druhém patře nad houpací sítí. Když se smíchy v hamakách třepetali R., K. a K. Ještě že ten les byl kousek za táborem, protože smích byl hurónský.
  6. Výborné jídlo, hry, dárky, povídání a zpětná vazba od dětí. Já se smířila s oslovením “teto” za to, že “teto, ty seš taková hodná, že jsi i mě učila být hodným a jsem rád/a, žes nás kontrolovala, že spíme, protože jsme si odpočatí užili hry”. Dojali mě. A také jsem vděčná, že s hlavním vedoucím mohu mluvit o všem a mohli jsme i spolu prohodit zpětnou vazbu. Negativní i pozitivní, protože víme, že nás posouvá.
  7. Loučení, jsem vděčná za “panožky” L., V., L. a M. kteří jsou výborní lidé a za vladyky a zemanky M., M., D., J., L., I., R., S., … Jsem vděčná, že jsem mohla týden pozorovat a inspirovat se obdařenými lidmi při práci s dětmi. O to více mě do tohoto dojal felčar D.:ty seš taková klidná síla, takový jedi v ženském.
Příspěvek byl publikován v rubrice O mně a blogu a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „(Ne)malé radosti #‎45

    • Přestože netančím a mám k tomu despekt, nadchlo mě to! Takže jak jsme dotančily, říkala jsem, dokonce mě to začalo bavit. V bosé verzi, široké haleně, sukni a s mašlí a “juch” to bylo totiž fakt dobrý.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.