(Ne)malé radosti #‎41

  1. 25 kg okurek v 55 sklenicích zavařeno, táborové vyúčtování o skoro 50 stranách odesláno.
  2. 3 zahrady obstarány, babička navštívena, první várka popadaných jablek zavařena.
  3. Kolový výlet, kde jsme spíše tlačili, ale s J. našli místo, kde jsme ještě nebyli a pak jeli jenom z kopce. Doma mě čekaly rovnou 4 pohledy – od Mnišky a E&L&Sy!
  4. Zápis na Mgr.! (abyste to věděli – budu teď mít dvě studia: Bc. jako Radiologický asistent, abych mohla pracovat v nemocnici a Mgr. Aplikovanou biofyziku, abych se dál sebevzdělávala; jak to zvládnu, to uvidíme, jestli po prvním semestru jedno nepřeruším, abych to stíhala)
  5. Peču a vařím! J. dodělal táborové video.
  6. E. donesla hotovou kroniku a její ilustrace je jako vždy famózní. Ta holka je čím dál lepší, sama uvažuje, že by se tím živila, ale má strach, že by se pak vytratilo to kouzlo, které do toho teď vkládá.
  7. Na kůň!

(ne)male radosti 41

Letmá vzpomínka, tuto horu jsem po státnicích vracela do knihovny a do své poličky. Tak za dva roky zase!

P. S. Vzpomínáte na miminka? Začala po dvou týdnech umírat, já asi 6 vypustila do akvárka, ale neonky se na ně vrhly a pohled, jak jedno neonka vcucla a z hlavičky čouhala hlavička, než ho do sebe vsoukala, mě odradil. Tak šla potrubím. Ale! Asi před týdnem koukám do akvárka a volám, miminko žije! Dvě miminka přežila, schovávala se v rostlinách a teď už jsou větší a promenádují se po akvárku a neonky je už nechají být. Mám radost!

Příspěvek byl publikován v rubrice O mně a blogu a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „(Ne)malé radosti #‎41

  1. Occhhh Mgr. a Bc. na raz! Ja som bola rada, že zvládam jeden odbor!=D Ale držím palce nech to ide ako po masle, je to veľmi ušlachtilý cieľ. Každý človek by sa mal sebavzdelávať.=)

  2. Krásné, Berry, gratuluji k těm přijetím a zápisům!
    Taky k úspěšnému zavaření okurek, mně se povedlo zavařit jen jednou a totálně jsem je zkazila, protože jsem málo přisladila nálev 🙂 )
    Taky ke krásným pohledům od Mnišky a El s těmi přesmyčkami, které nemůžu na klávesnici najít. Třetí pohled tě čeká ode mě, posílám ti jej už dobré tři týdny, jen se nemůžu dokopat k tomu, abych zašla na poštu 😀
    Rybičky jsou taky pěkní dravci, kamarádka si pořídila akvárko, rybky a do týdne jí jeden druh rybek požral všechny ostatní, byla z toho docela špatná…
    Miminka naštěstí přežila, aspoň dvě, a neonkám dokázala, že jsou životaschopná. Snad už to bude v pořádku!
    Pěkné radůstky, a přeji ti moc pěknou neděli a vlastně celé prázdniny!

  3. BB: Neříkejme hop, dokud jsem nepřeskočila 😉

    Van Vendy: Děkuji! My máme maminčin od babičky recepis a ten nezklame. Akorát jsou tam podstatné cukeriny. Nevíme, co budeme dělat, až dojdou 🙁 Tak na ten se obrovsky těším!

    Melly: Chich 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.