(Ne)malé radosti #‎39

-2. Všichni vyhráli boj nad strachem
-1. Krásný výlet po okolí.

  1. Holčičí den – poznáváme bylinky k jídlu a šijeme.
  2. Vysílačkujeme.
  3. Půl den s velkými – směji se chvíli, kdy musí 1 km transportovat kamarádku a vytáhnou si k tomu úkol, kdy komunikují jen zpěvem. 20 minut trhání třešní do pusy.
  4. Nejnádhernější východ slunce, který jsem viděla. Z hamaky.
  5. Překrásný slib tří dětí, které se nad svým životem zamýšlí. Navíc inspirovaly další čtyři slečny.
  6. Vděčnost za vodu.
  7. Jsou všichni doma. V pořádku. Natěšení. Příště chtějí 2 týdny a ne jen týden a půl.

(ne)male radosti 39_1

Chci vám něco ukázat, než sepíšu pořádný článek o táboru. Takto vypadalo mé balení, které bylo dokončováno v noci. Tyto, toto půjčím té, toto tomu, tomu bude chybět tamto. Nemýlila jsem se.

(ne)male radosti 39_2

Letos jsem se však vrátila s úžasnými odměnami. Přestože jsem neměla pocit, že by to bylo dokonalé, a byla jsem neuvěřitelně unavená, jak nikdy, děti byly strašně nadšené. Od mých spolupracovníků Merci, “trestná” pohádka od E., pošta od S., znak mé družinky, které jsem patronovala, mýdlo ze sprchovací modelíny, poděkování od jedněch rodičů a papír s překrásnými vzkazy od všech účastníků z posledního večera, který je tak intimní a neuvěřitelný, že. To za to stálo. A dopadlo to dobře vzhledem ke státnicím a všemu. Díky Bohu!

Příspěvek byl publikován v rubrice O mně a blogu a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

4 komentáře u „(Ne)malé radosti #‎39

  1. To je skvělé, že to tak krásně dopadlo!:) (btw, děkuji (v podstatě ještě jednou, ale nevím, jestli jsi na to už narazila) za “pohled”/korespondenční lístek!:))

  2. haha tiez, som sa len vcera vybalovala… a hoci som kedysi mala za kamosov iba chalanov, tiez mam teraz najradsej “holčiči dny” XD… mam za sebou dievcensky vikend a tusim z neho budem cerpat energiu na rok!
    inak, obdivujem tvoje uhladne balenie! ja som sa vo stvrtok pobalila ako som vedela a aj tak mi to drahy vysypal a pobalil to radsej nanovo xD

  3. vůbec nevím, jaké to je
    balím se už jen na kolej a z koleje a moc to nezvládám. pořád jsem to neuklidila, pořád to tady leží. jsem zasypaná věcma jak ajťák

  4. Melly: Jsem ráda, že udělalo radost! Doufám, že ti dovolím se dočkat i pořádného pohledu 😉

    Polly: Já jsem mezi chlapci těžce vyrůstala, díl bráchů, bratranců ale i spolužáků. A moc jsem si na vysoké nepolepšila 😀 Takže s holčičími věcmi jsem na štíru, ale občas si je snažím ordinovat 😉 Na pořádek jsem možná až úchylná občas, (m)Lékárník dost trpěl.

    Paralela: No vidíš, a já bych se asi nezvládla nabalit na kolej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.