(Ne)malé radosti ‪#‎29

  1. Velmi nad ránem jsem to dokončila. A i když jsem byla šíleně mrtvá, nevyspaná a bylo mi strašně zle, měla jsem celý den sílu na konzultaci, focení vzorků (které jsem spojila s herbářem), přípravu na děti i samotnou schůzku.
  2. Třetí projev v KomTru. A večer táborová rada.
  3. Tvt.
  4. Vyčerpání už má neblahé účinky (tento týden jsem se ani jednou nevyspala) – při učení mi došlo, že nemůžu najít poznámky k jednomu předmětu, které mám v malilinkatém deníčku. Napadlo mě jet do knihovny, a tam ho pro mě měla paní knihovnice schovaný. Dobří lidé nevymřeli.
  5. Povedená 2/3 zápočtová písemka z předmětu, který opakuji.
  6. Výlet (od fotky 11 – poslední zvířátka jsou tatínkova, já nechtěla pustit náruč šeříku, kterou jsem si zabavila). Přišel (m)Lékárník s K. na večeři. A cítila jsem se přijemně unavená.
  7. Cítím únavu po učení – ale příjemnou, spací. A to je mi drahé. Možná za to může šeřík, vanilka či třezalka. Je mi to jedno. Vím, že jdu SPÁT.
Příspěvek byl publikován v rubrice O mně a blogu a jeho autorem je Berry. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

6 komentářů u „(Ne)malé radosti ‪#‎29

  1. Fotky z výletu jsou krásné, muselo to být fajn…
    Tvá únava mě lehce děsí, protože vím, že mě to brzy taky čeká:(

  2. SPAT!!! ta najvacsia radost xD…. viem, o com hovorim :D. Knihovnici su mili ludia :D… a to nevravim iba preto, ze som vystudovana knihovnicka… xD… no… mozno trochu!

  3. Jen spát a spát… myslím, že tak se jmenuje jedna smutná povídka od Čechova, o holčičce, která sloužila, až se usloužila k smrti…
    Už se Ti to blíží, viď? Myslím na Tebe a držím všechny pěsti, jen ať se nám neudřeš a přežiješ to v pořádku. Jojo, znám tu paniku, když se blíží státnice a mě třeští mozek, protože jsem nestihla se podívat támhle na to, pak tudle na to a pak mám ve výsledku pocit marnosti, protože si tak skvěle namlouvám, že si nic nepamatuju, že jsme o tom přesvědčená. Ale Ty to zvládneš. Jsi chytrá. Věřím, že Tvoje píle bude odměněna. Moc Ti to přeji a Bůh jistě také!
    Hodně štěstí a víc prospaných nocí! Přeci jen spánek je nejlepší pro ukládání vědomostí do hlavy.

  4. Melly: Bylo nádherně… A zelená, na oči! Snad ne, já jsem na únavu moc špatný případ, raději odrazující.

    Polly: Pro mě spánek je radost, protože mi to moc nejde, ne že bych ho měla tolik ráda 😉 A knihovníky mám velmi ráda!

    Mniška: Toho Čechova si chci najít, četla jsem od něj Racka a nadchnul mě (jako všichni ruští autoři, ke kterým jsem zatím čichla). Moc ti děkuji za modlitby a palce a vůbec!

  5. Do hustopečského mandloňového sadu bych se taky chtěla podívat, snad se mi to podaří. Krásné fotky! A moc pěkné radosti. Na únavě je dobré to, že odpočinek sladce chutná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Antispam: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.